Universitat Rovira i Virgili

Altres notícies

Notícies del MARC

Publicat el llibre Subjectivities and Afflictions in Medical Anthropology

El llibre Subjectivities and Afflictions in Medical Anthropology, editat per Angel Martínez-Hernáez i Lina Masana va ser publicat el 6 de juny passat sota el segell editorial Cambridge Scholars Publishing.

El text, dedicat a Susan DiGiacomo, aborda a través d'una lent internacional les experiències de la malaltia, els desafiaments de l'atenció, les polítiques i les biopolítiques de la salut i els dilemes ètics relacionats amb la subjectivitat i les afliccions en l'atenció mèdica actual . En una era de tecnologia biomèdica i tractaments que prolonguen la vida, és imperatiu tenir en compte les diferents experiències subjectives de malaltia i patiment, així com analitzar fins a quin punt les diferents polítiques i serveis d'atenció mèdica són sensibles a la veu i l'experiència de els afectats. Aquest volum és una contribució internacional de gairebé una vintena d'autors sobre subjectivitats i patiments des de la perspectiva de l'antropologia mèdica.

Segons Janis H. Jenkins, Professor Distingit d'Antropologia i Psiquiatria a la Universitat de Califòrnia, San Diego, "Subjectivitats i Afliccions és una col·lecció d'avantguarda de valor no només per a l'antropologia mèdica sinó també per a les ciències socials i de la salut en general . [És] una lectura indispensable per a investigadors i metges per animar la comprensió contemporània de l'experiència de la malaltia".

Podeu comprar el llibre en aquesta adreça:

https://www.cambridgescholars.com/product/978-1-5275-8341-2/

Compartir

  • Twitter
  • Google+
  • Facebook
  • Linkedin

Pujar