Universitat Rovira i Virgili

Altres notícies

Notícies del MARC

I seminari conjunt Catalunya-Xile: "Desafiaments de l'atenció a la salut d'adolescents i joves"

El MARC, de conjunt amb altres universitats catalanes i xilenes, convoca el I Seminari Conjunt Catalunya-Xile que es desenvoluparà el proper 5 d'abril a partir de les 15 h, tant en format presencial com telemàtic.

Aquesta primera edició tindrà com a tema central: "Desafiaments de l'atenció a la salut d'adolescents i joves" i comptarà amb la participació d'investigadors del MARC i la Universitat Rovira i Virgili, la Universitat Oberta de Catalunya, la Universitat del Desenvolupament i la Universitat Adolfo Ibáñez.

Altres centres que hi col·laboren són el Departament d'Antropologia, Filosofia i Treball Social (DAFiTS), el Màster en Antropologia Mèdica i Salut Global i el Programa de Doctorat en Antropologia i Comunicació de la Universitat Rovira i Virgili, així com la Facultat d'Arts Liberals, Universitat Adolfo Ibáñez (Xile i el Centre d'Estudis Aplicats per a l'Equitat en Salut, Universitat de la Frontera (Xile).

La sessió presencial es farà a la sala de reunions del DAFiTS i el seguiment telemàtic a través de Microsoft Teams. En ambdós casos és necessària la inscripció a través del següent enllaç: https://forms.gle/SdLDk6hR8TUKyErS9

Compartir

  • Twitter
  • Google+
  • Facebook
  • Linkedin

Pujar