Universitat Rovira i Virgili

Altres notícies

Notícies del MARC

Presentació de l'informe del projecte “Cura de Majors i Dependents (CuMaDe)”

L'informe de resultats del projecte "La cura importa. Impacte de gènere a les cuidadores/s de majors i dependents en temps de la Covid-19", coordinat per Dolors Comas d`Argemir, catedràtica d'Antropologia de la Universitat Rovira i Virgili, serà presentat aquest dijous 16 de desembre a les 18.00 hores a la Sala Tretze Roses de la Seu de la CCOO de Madrid.

La investigació analitza l'impacte de la crisi sanitària provocada per la Covid-19 a les cuidadores i cuidadors de persones grans i dependents, tant a l'àmbit familiar i comunitari, com al sector ocupacional de les cures.

A més de reflectir les dificultats per fer front a la crisi sanitària, la iniciativa pretén mostrar igualment les maneres d'afrontar-la des de la creativitat, l'empoderament i la solidaritat.

En el desenvolupament de l'estudi van participar investigadors de la Universitat Rovira i Virgili, la Universitat de Barcelona, Universitat de Castella-la Manxa, la Universitat Complutense de Madrid, la Universitat de Da Corunya, la Universitat del País Basc/Euskal Herriko Universitatea, la Universitat de Múrcia, la de Granada, la Universitat de València i la Universitat de Saragossa.

La presentació es podrà seguir tant de forma presencial com telemàtica.

Els interessats a assistir-hi han de registrar-se en aquest enllaç: https://forms.gle/WYC8WnT1UQV12MNP8

El seguiment en streaming es podrà fer a través del canal de YouTube de CCOO Madrid: https://www.youtube.com/user/CCOOMadrid

Compartir

  • Twitter
  • Google+
  • Facebook
  • Linkedin

Pujar