Universitat Rovira i Virgili

Altres notícies

Notícies del MARC

Premi d'Edició Universitària per a text d'investigadors del MARC

El llibre RESET: Reflexiones antropológicas ante la pandemia de COVID-19, editat pels membres del MARC Angel Martínez-Hernáez i Stella Evangelidou, va rebre el Premi Nacional d'Edició Universitària 2021 a l'apartat de Millor Monografia en Ciències de la Salut, lliurat per la Unió d'Editorials Universitàries Espanyoles.

El text, pertanyent a la Col·lecció Antropologia Mèdica de Publicacions URV, va merèixer aquest reconeixement perquè, segons el jurat, "reflecteix la implicació de la universitat en la lluita contra la pandèmia, no només en la seva dimensió científica sinó en el seu vessant humanitari".

Els lectors podran trobar en aquest volum 48 reflexions elaborades durant el punt àlgid de la pandèmia, entre el 14 d'abril i l'11 de maig de 2020, a diferents països i on es recorre al terme reset com a expressió de la sensació de reinici o stand-by experimentada durant la pandèmia de COVID-19.

El títol està disponible a:http://www.publicacionsurv.cat/llibres-digitals/antropologia-medica/15-cataleg/antropologia-medica/878-reset

Compartir

  • Twitter
  • Google+
  • Facebook
  • Linkedin

Pujar