Universitat Rovira i Virgili

Altres notícies

Notícies del MARC

Postgrau de Salut Mental Col·lectiva a l'webinar

El Webinar "Què ens suggereixen les aranyes? Altres idees per descolonitzar l'inconscient", a càrrec de la investigadora Suely Rolnik es desenvoluparà el proper

dijous 14 d'octubre de 2021 a 18: 00h


Aquesta presentació tindrà lloc com a part de l'vuitè postgrau en Salut Mental Col·lectiva, afavorit per la Universitat Rovira i Virgili (URV) i la Fundació Congrés Català de Salut Mental (FCCSM).

Suely Rolnik és psicoanalista, investigadora i curadora. Actualment s'exerceix com a Professora Titular de la Pontifícia Universitat Catòlica de Sao Pablo. També és docent de diversos programes formatius d'universitats de Barcelona, ??Madrid. L'objectiu de les seves investigacions se centra fonamentalment en les polítiques de subjectivació des d'una perspectiva transdisciplinar i la invenció de dispositius d'activació de la potència poètica-política.

Els interessats a assistir a l'webinar, moderat per Martin Correa-Urquiza, professor i codirector de l'Postgrau de Salut Mental Col·lectiva, poden inscriure a través del següent link: https://comunicacions.fccsm.net/web_version/qk19k/bzoaiv2w.

Compartir

  • Twitter
  • Google+
  • Facebook
  • Linkedin

Pujar